24-7PressLounge.nl

Ik ben Karin van der Knoop en werk als stylist voor zowel merken als media. Samen met een klein team heb ik 24-7Presslounge bedacht en opgezet. We willen we graag een eenvoudige oplossing bieden om merken en media samen te laten werken. Online, snel, efficiënt en betaalbaar.

Uit eigen ervaring weet ik dat het voor de pers, stylistes en redacties lastig is de ongelofelijke hoeveelheid persberichten, We-transfers en dropbox links, met prachtig digitaal beeldmateriaal te archiveren en te updaten. Terwijl merken het vaak een hele klus vinden om op te vallen tussen dit aanbod en hun beeldmateriaal onder de aandacht te brengen bij de Media. Vandaar mijn idee om merken en media op dit gebied makkelijker te maken.

Wij helpen MERKEN met het uitsturen van persberichten en het beschikbaar maken van beeldmateriaal door onze online beeldbank.

De PERS, kan makkellijk inloggen zoeken naar een merk, persbericht, kleur of item en vervolgens beeldmateriaal downloaden in HR kwaliteit.

SUSTAINABLILTY De laatste jaren staat de mode industrie vaak in een negatief daglicht terwijl we allemaal zo houden van de schoonheid die mode ons laat zien. Om een bijdrage te leveren aan het algemeen bewustwordingsproces bij zowel de producent als de consument heb ik besloten alleen nog samen te werken met merken die ook kritisch zijn en streven duurzaamheid.

Door merken en media dit platform te geven, wil ik gezamenlijk werken aan een positieve, bewuste en duurzame levensstijl en samenleving.

Veel werkplezier en vriendelijke groet,
Karin van der Knoop

24-7PressLounge.nl

Een simpelere naam kunnen we niet bedenken voor deze online plek waar merken 24-7 terecht kunnen om nieuwe collecties aan te kondigen en de media klokje rond kan inloggen om actueel nieuws en beeldmateiaal te downloaden.